pondělí 21. května 2012

30 days of lists - den dvaadvacátý až poslední ;)


Dvě třetiny máme za sebou (no, jak kdo :) ...někdo bude dohánět ještě v červnu :))) ). Tady je několik posledních seznamů.

22. Dnes jsem viděla…
Známé nebo zajímavé lidi, zvláštní, anebo i obyčejné věci, něco neobvyklého, něco, co vidíme každý den.... něco doma, venku, cestou do práce, na nákup...

23. Co ráda dělám, přestože to dělám s pocitem viny
Máte taky nějaké své sladké hříchy, radosti s provinilým pocitem nebo něco, za co se stydíte, ale baví vás to? Šup s nimi do seznamu.

24. Seznamy si dělám na …
Na co všechno jde vlastně dělat seznamy? :) Na nákup, dárky, telefonní čísla, nápady na články na blog, nápady na tvoření přáníček, hotových i plánovaných stránek do alba, ... Jsu moc zvědavá na vaše :) I na moje - budu se zas muset zamyslet :)

25. Co bych teď nejraději dělala
...neboli, co dělám nejraději a dělala bych to pořád, pokud bych neměla žádné povinnosti :)

26. Knihy, které bych si ráda přečetla
...tento měsíc, rok...nebo prostě kdykoli... Co si chcete přečíst sami, co chcete přečíst dětem... Co si přečtete,až budete mít čas číst :)))

27. Získané zkušenosti aneb Už vím, že … :)
...žehlička pálí, průvan dokáže rozbít okno, den má jen 24 hodin, není vždycky všechno podle našich představ, jaké telefonní číslo má mamka do práce, spát denně 4 hodiny někomu prostě nestačí, ...
Můžou to být zkušenosti čerstvě nabyté i léty prověřené :) Na první pohled hloupé, ale i ty s těžkým filozofickým základem :) Jasné, nebo překvapivé.

28. Kam bych chtěla na dovolenou
Země, města, místa, kam byste se rádi podívali, kde byste rádi strávili pár dnů, kam vás to táhne.

29. Oblíbená jídla
Mňam...to bude dlouhý seznam :)))

30. Seznam úkolů na dnešek
Co chci / musím / měla bych / můžu udělat zrovna dnes.

31. A jeden bonusový seznam, protože květen má překvapivě 31 dní :) ...Ale ten vymyslím až časem. Chci nějaký originální, neotřepaný...nebo jen vtipný seznam :) ...Nemáte nápad? :)

3 komentáře:

  1. Seznam příštích seznamů :D

    OdpovědětVymazat
  2. Až vyhraju ve Sportce, koupím si... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Milka: Víš, že mě napadlo to stejný? :))) Ale říkala jsem si, že uvidím, jak dál... Ovšem teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, jestli to fakt není ten správnej seznam :))

    Aktijka: No ale to taky není špatnej nápad :))) Ovšem to bude chtít speciální bloček, protože na jednu stránku se omezovat nemíním :)) ...I když možná by to šlo shrnout do pár bodů, z nichž jeden by byl samozřejmě "skoro všechny scrap-věci, co existujou" :)))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...